HONDELINK _KLEUR&INTERIEUR _SCHILDERWERKEN

HONDELINK _KLEUR&INTERIEUR _SCHILDERWERKEN is een Verfwinkel gelegen aan Borculoseweg 29 in Neede.

Meer informatie over HONDELINK _KLEUR&INTERIEUR _SCHILDERWERKEN in Neede

Hondelink kleur & interieur is een bedrijf met adviseurs die streven naar het beste resultaat, rekening houdend met jouw wensen op het gebied van verf, interieur en meer. Ze hebben deskundige en geschoolde medewerkers die hun vak verstaan en passie hebben voor kwaliteit. Ze volgen alle trends op het gebied van interieur en kunnen zowel verfadvies geven als de klus voor je uitvoeren. Ze hebben een breed assortiment aan verf voor binnen, met verschillende soorten en kleuren voor verschillende toepassingen. Daarnaast bieden ze professioneel kleuradvies en hebben ze een uitgebreide collectie gordijnen, raamdecoratie, behang en vloeren waaruit je kunt kiezen. Ze kunnen je ook helpen met het plaatsen van glas en het kiezen van horren. Het bedrijf bestaat al sinds 1850 en heeft een jarenlange ervaring in het uitvoeren van binnen- en buitenschilderwerk.

Wil je weten wat HONDELINK _KLEUR&INTERIEUR _SCHILDERWERKEN verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HONDELINK _KLEUR&INTERIEUR _SCHILDERWERKEN of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HONDELINK _KLEUR&INTERIEUR _SCHILDERWERKEN? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HONDELINK _KLEUR&INTERIEUR _SCHILDERWERKEN het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar HONDELINK _KLEUR&INTERIEUR _SCHILDERWERKEN reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HONDELINK _KLEUR&INTERIEUR _SCHILDERWERKEN

Bezoekers bekeken ook