Hof van Moeder Aarde

Hof van Moeder Aarde is een Kampeerterrein gelegen aan Bliksteeg 1 in Neede.

Meer informatie over Hof van Moeder Aarde in Neede

Hof van Moeder Aarde is een krachtplek waar mensen zichzelf kunnen ontdekken en transformeren. Het terrein wordt gezien als een gewijde ruimte en speeltuin, waar bewustzijn, duurzaamheid en diversiteit centraal staan. De gemeenschap bestaat uit vaste bewoners, gasten en vrijwilligers die samenwerken om het terrein mooi en schoon te houden. Het doel is om de aarde weer het hof te maken en een nieuwe vorm van gemeenschap te creëren. Hof van Moeder Aarde biedt diverse verblijfsmogelijkheden en organiseert activiteiten en sessies voor zowel leden als niet-leden. Het terrein wordt op ecologische wijze beheerd, zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen, om de biodiversiteit te bevorderen. Het streven is om een natuurlijke balans te creëren en de aarde te behouden voor toekomstige generaties.

Wil je weten wat Hof van Moeder Aarde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hof van Moeder Aarde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hof van Moeder Aarde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hof van Moeder Aarde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Hof van Moeder Aarde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hof van Moeder Aarde

Bezoekers bekeken ook