Het Liefdespad

Het Liefdespad is een Wandelroutes gelegen aan Hengeloseweg 2 in Ruurlo.

Meer informatie over Het Liefdespad in Ruurlo

Dit is het Liefdespad, een pad waar de liefde wordt uitgedrukt in verschillende thema's door middel van kunst, beleving en techniek. In het prachtige coulissenlandschap van de Achterhoek word je verrast door aanstormend talent en bekende kunstenaars. Er is een handige routebeschrijving beschikbaar om ervoor te zorgen dat je niet verdwaalt tijdens het bewandelen van het pad. Het Liefdespad is geschikt voor mensen van alle leeftijden en relaties, of je nu single bent, verliefd, verloofd of getrouwd. Je kunt een spannende blind date hebben of met het hele gezin op avontuur gaan. Onderweg kom je langs diverse attracties en horecazaken. Er zijn ook twee nieuwe kunstwerken geplaatst op het Liefdespad in Ruurlo. Het Liefdespad wordt ondersteund door founders uit de Achterhoek. Wil je op de hoogte blijven, volg dan het Liefdespad op social media.

Wil je weten wat Het Liefdespad verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Liefdespad of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Liefdespad? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Liefdespad het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Het Liefdespad reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Liefdespad

Bezoekers bekeken ook