HEMA Ruurlo

HEMA Ruurlo is een Warenhuis gelegen aan Zuivelweg 3 in Ruurlo.

Meer informatie over HEMA Ruurlo in Ruurlo

Je kunt je bestelling bij HEMA Ruurlo thuis laten bezorgen of in de winkel ophalen. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt de bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je kiest voor ophalen in de winkel, kun je de bestelling binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om de bestelling op te halen. Je kunt artikelen binnen 30 dagen retourneren of ruilen, mits ze onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Sommige artikelen, zoals gebak en op maat gemaakte artikelen, kunnen niet worden geretourneerd. Bij HEMA kun je ook je oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat.

Wil je weten wat HEMA Ruurlo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Ruurlo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Ruurlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Ruurlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar HEMA Ruurlo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Ruurlo

Bezoekers bekeken ook