HEMA Eibergen

HEMA Eibergen is een Warenhuis gelegen aan Brink 16 in Eibergen.

Meer informatie over HEMA Eibergen in Eibergen

Bij HEMA Eibergen kun je terecht voor verschillende producten, zoals taart, speelgoed, babyartikelen, lingerie, kleding, gordijnen en eten in het restaurant. Als je een bestelling plaatst via de webshop, kun je ervoor kiezen om deze thuis te laten bezorgen of op te halen in de winkel. Bij thuisbezorging wordt de bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd, terwijl je bij ophalen in de winkel de bestelling binnen 1-3 werkdagen kunt ophalen. Het retourneren van artikelen is mogelijk binnen 30 dagen, maar er zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden. Sommige artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals artikelen met een houdbaarheidsdatum of op maat gemaakte artikelen. Daarnaast is het mogelijk om oude apparaten gratis in te leveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. In de buurt van HEMA Eibergen zijn er ook andere HEMA winkels te vinden, zoals in Goor, Winterswijk, Lochem, Delden, Enschede-Zuid, Groenlo, Borculo, Haaksbergen, Ruurlo en Lichtenvoorde.

Wil je weten wat HEMA Eibergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Eibergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Eibergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Eibergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar HEMA Eibergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Eibergen

Bezoekers bekeken ook