Hampshire Hotel - Avenarius Ruurlo

Hampshire Hotel - Avenarius Ruurlo is een Hotel gelegen aan Dorpsstraat 2 in Ruurlo.

Meer informatie over Hampshire Hotel - Avenarius Ruurlo in Ruurlo

Dit romantische hotel, gelegen aan de rand van het dorpje Ruurlo, is perfect voor fietsliefhebbers. In de omgeving zijn verschillende fietsroutes te vinden langs boerderijen, landgoederen, kastelen en pittoreske plaatsen zoals Lochem en Vorden. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, zoals een zondagspecial waarbij je ontvangen wordt met een welkomstdrankje en kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Ook is er een wild verwen arrangement waarbij je kunt genieten van een 10-gangen wildproeverij. Het restaurant van het hotel biedt een uitgebreid ontbijt, lunch en diner aan. Daarnaast kun je ook het Kasteel Ruurlo Museum MORE bezoeken, waar je geïnspireerd kunt worden door het werk van Carel Willink. Er zijn ook positieve reviews te vinden van gasten die het hotel als luxueus en goed ervaren hebben. Er worden ook verschillende evenementen georganiseerd in de Achterhoek, zoals de Nacht van de Nacht en de Zeldzaam Mooi Markt. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe acties.

Wil je weten wat Hampshire Hotel - Avenarius Ruurlo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hampshire Hotel - Avenarius Ruurlo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hampshire Hotel - Avenarius Ruurlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hampshire Hotel - Avenarius Ruurlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Hampshire Hotel - Avenarius Ruurlo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hampshire Hotel – Avenarius Ruurlo

Bezoekers bekeken ook