Hamelandse Ponyclub

Hamelandse Ponyclub is een Paardrijschool/manege gelegen aan Nettelhorsterweg 29 in Geesteren.

Meer informatie over Hamelandse Ponyclub in Geesteren

De Hamelandse Ruiters uit Geesteren, Gelderland, is een van de oudste verenigingen van de Koninklijke Federatie van Landelijke Rijverenigingen en Ponyclubs. De vereniging is opgericht op 17 oktober 1934 en heeft haar clubgebouw aan de Oude Diepenheimseweg in Geesteren. Voor meer informatie over de vereniging, lidmaatschap of vragen en opmerkingen, kan er contact worden opgenomen via de contactpagina. Daarnaast is de vereniging ook actief op sociale media, zoals Facebook (PC en LR De Hamelandse Ruiters) en Instagram (Hamelandse.ruiters), waar de laatste uitslagen, weetjes en andere activiteiten worden gedeeld.

Wil je weten wat Hamelandse Ponyclub verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hamelandse Ponyclub of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hamelandse Ponyclub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hamelandse Ponyclub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Hamelandse Ponyclub reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hamelandse Ponyclub

Bezoekers bekeken ook