Hair Perfection

Hair Perfection is een Kapper gelegen aan J.W. Hagemanstraat 8 in Eibergen.

Meer informatie over Hair Perfection in Eibergen

In deze tekst wordt informatie gegeven over een kapsalon en een beautysalon. De kapsalon richt zich op persoonlijke aandacht en advies op maat, waarbij kleur een belangrijk aspect is. Ze geven tips en adviezen op basis van haarkleur, haartype en huidteint. Bij de beautysalon streven ze ernaar om er zo lang mogelijk jong en mooi uit te zien. Ze bieden behandelingen aan voor zowel ontspanning als huidverbetering. Vervolgens worden de teamleden van de salon voorgesteld, ieder met zijn of haar eigen specialiteiten. Er wordt ook vermeld dat afspraken tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd kunnen worden. Ten slotte wordt informatie gegeven over de contactgegevens en openingstijden van de salon.

Wil je weten wat Hair Perfection verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hair Perfection of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hair Perfection? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hair Perfection het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Hair Perfection reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hair Perfection

Bezoekers bekeken ook