H. Caeciliakerk

H. Caeciliakerk is een Katholieke kerk gelegen aan Borculoseweg 43 in Neede.

Meer informatie over H. Caeciliakerk in Neede

De voormalige r.-k. kerk van Meddo is op zaterdag 14 oktober 2023 feestelijk geopend als de Naoberkark. De heer Wim Annen en de Meddose bevolking worden gefeliciteerd met dit multifunctionele gebouw. De kerk staat open voor mensen van alle geloven. De Nederlandse bisschoppen roepen op tot gebed voor vrede en veiligheid op voorspraak van Maria. Oktober is de maand waarin de rozenkrans wordt gebeden en er wordt gevraagd om te bidden voor vrede in conflictgebieden en voor slachtoffers van natuurgeweld. Ook wordt er opgeroepen om eieren in te zamelen voor de Voedselbank tijdens Sint Maarten. De Adventsactie van dit jaar richt zich op kinderen en kinderarbeid in Pakistan. Er worden opleidingscentra opgezet waar kinderen onderwijs kunnen volgen en ook les krijgen over sociale vaardigheden, normen en waarden en klimaatverandering. Op zondagmiddag 22 oktober 2023 vindt de jaarlijkse Gelderse bedevaart in Renkum plaats. De deelname is vrijwillig en er is een programma met bloemenhulde, rozenkransgebed, Eucharistieviering en uitstelling van het Allerheiligste.

Wil je weten wat H. Caeciliakerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Caeciliakerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Caeciliakerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Caeciliakerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar H. Caeciliakerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Caeciliakerk

Bezoekers bekeken ook