GSV ’63

GSV ’63 is een Voetbalclub gelegen aan De Brouwer, Sportpark, Dennendijk 11 in Geesteren.

Meer informatie over GSV ’63 in Geesteren

Het laatste nieuws op de website van GSV '63 gaat over verschillende onderwerpen. Zo wordt er informatie gegeven over een actie genaamd "Contributie buiten je budget? niemandbuitenspel!", waarbij mensen met een laag inkomen financiële ondersteuning kunnen krijgen om lid te worden van de sportvereniging. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de Rabo ClubSupport 2023, waarbij verenigingen geld kunnen ontvangen door te stemmen op GSV '63. Ook kunnen vrijwilligers van sportverenigingen gratis EHBSO cursussen volgen. Verder worden er geen specifieke gegevens of nieuwsberichten vermeld. Op de website is ook informatie te vinden over het sportpark, de contactgegevens van GSV '63 en de mogelijkheid om de vereniging te volgen op Facebook.

Wil je weten wat GSV ’63 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GSV ’63 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GSV ’63? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GSV ’63 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar GSV ’63 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GSV ’63

Bezoekers bekeken ook