Grote Kerk (PKN Neede)

Grote Kerk (PKN Neede) is een Kerk gelegen aan Kerkplein 1 in Neede.

Meer informatie over Grote Kerk (PKN Neede) in Neede

De Protestantse Gemeente Neede heet iedereen welkom en nodigt mensen uit om samen te komen en God te eren. Ze streven ernaar om een aantrekkelijke en levendige gemeente te zijn waarin verschillende geloofsbelevingen worden gewaardeerd en waarin leden zich betrokken voelen. De dienst van Jezus Christus inspireert hen om geloof, hoop en liefde uit te stralen, ook al lukt dit niet altijd. Ze organiseren verschillende activiteiten, zoals inzamelingsacties voor de Voedselbank en een theatervoorstelling genaamd Helse Liefde. Daarnaast willen ze hun dankbaarheid tonen aan de vele vrijwilligers die de kerkelijke gemeente draaiende houden. Alle zondagse kerkdiensten worden online uitgezonden via kerkdienstgemist.nl.

Wil je weten wat Grote Kerk (PKN Neede) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grote Kerk (PKN Neede) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grote Kerk (PKN Neede)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grote Kerk (PKN Neede) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Grote Kerk (PKN Neede) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grote Kerk (PKN Neede)

Bezoekers bekeken ook