Goudsmid Annemiek Heppe

Goudsmid Annemiek Heppe is een Goudsmid gelegen aan Kerkplein 2a in Ruurlo.

Meer informatie over Goudsmid Annemiek Heppe in Ruurlo

Sinds 2002 is Goudsmid Annemiek Heppe gevestigd in het centrum van Ruurlo aan het Kerkplein. Ze is gespecialiseerd in het repareren van sieraden in goud en zilver, vaak met een emotionele waarde. Daarnaast ontwerpt en maakt ze ook sieraden, zowel haar eigen werk als op maat gemaakt voor klanten. Enkele mogelijkheden zijn het aanpassen van sieraden, het maken van rouwsieraden met bijvoorbeeld een vingerafdruk of as erin verwerkt, en het ontwerpen van unieke sieraden op basis van de wensen van de klant. Haar winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 14:00 tot 17:00 uur en op afspraak. Het contactgegevens zijn Kerkplein 2a, 7261 AZ Ruurlo, telefoonnummer 06-19040611 en e-mailadres goudsmidannemiekheppe@gmail.com.

Wil je weten wat Goudsmid Annemiek Heppe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Goudsmid Annemiek Heppe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Goudsmid Annemiek Heppe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Goudsmid Annemiek Heppe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Goudsmid Annemiek Heppe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Goudsmid Annemiek Heppe

Bezoekers bekeken ook