Aanvraag vergunning voor kappen van dertig bomen op diverse lokaties in Berkelland, Marktstraat 1 7271AX Borculo

DeBerkellandgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor kappen van dertig bomen op diverse lokaties in Berkelland, Marktstraat 1 7271AX Borculo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 30 november 2023 is een aanvraag ontvangen voor het kappen van dertig bomen op diverse lokaties in Berkelland op locatie Marktstraat 1 7271AX Borculo. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummerZ2023-00001476. De aanvraag betreft de volgende activiteiten:•het kappen of vellen van houtopstand•het uitvoeren van een werk of werkzaamhedenProcedureDe aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@gemeenteberkelland.nl of telefoonnummer 0545-250250.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deBerkellandgids.nl op 05-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Berkelland, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBerkellandgids.nl
Redactie deBerkellandgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Berkelland
  2. gmb-2023-515725

Gerelateerde berichten