Toestemming voor snoeien van 30 bomen aan de provinciale weg N822 tussen Borculo en Eibergen, N822, Berkelland

DeBerkellandgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor snoeien van 30 bomen aan de provinciale weg N822 tussen Borculo en Eibergen, N822, Berkelland.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft op 2 november 2023 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2023-00001011 voor het snoeien van 30 bomen aan de provinciale weg N822 tussen Borculo en Eibergen op locatie N822, Berkelland. De vergunning is verleend. Het besluit betreft de volgende activiteiten:•het kappen of vellen van houtopstandInzageDeze vergunning ligt ter inzage in het gemeentehuis, Marktstraat 1 in Borculo.BezwaarAls belanghebbende kunt u bezwaar indienen tegen een verleende vergunning. U kunt tot uiterlijk zes weken na datum verzending een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA in Borculo. U kunt ook digitaal uw bezwaar indienen bij ons. Hiervoor moet u wel een DigiD hebben. De voorwaarden vindt u op onze website.Voorlopige voorzieningAls u een bezwaarschrift indient blijft het besluit geldig. Wilt u dat de vergunning wordt geschorst? Dan kunt u bij de rechtbank vragen om een voorlopige voorziening. U kunt uw verzoek sturen naar de Voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM in Arnhem. Let er op dat u een kopie van het bezwaarschrift meestuurt. Voor dit verzoek moet u griffierecht betalen. U krijgt hierover een brief van de rechtbank. U kunt ook digitaal uw voorlopige voorziening indienen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor moet u wel een DigiD hebben. De voorwaarden vindt u op deze website.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deBerkellandgids.nl op 09-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Berkelland, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deBerkellandgids.nl
Redactie deBerkellandgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Berkelland
  2. gmb-2023-469907

Gerelateerde berichten