George Schlink - Schilderwerken, Trainingen & Advies

George Schlink - Schilderwerken, Trainingen & Advies is een Schilder gelegen aan Needse Tolweg 12 in Geesteren.

Meer informatie over George Schlink - Schilderwerken, Trainingen & Advies in Geesteren

George Schlink - Schilderwerken, Trainingen & Advies is een schildersbedrijf dat vakmanschap en kwalitatief hoogstaand schilderwerk biedt aan particulieren, bedrijven en gemeentelijke instellingen. Daarnaast bieden zij ook trainingen aan voor studenten, waarbij de schilderstechnieken worden overgebracht door een ervaren vakman. Ook worden B-VCA en VOL-VCA trainingen aangeboden. Als u zelf aan de slag wilt met een project, kunt u advies op maat krijgen van George Schlink met ruim 45 jaar ervaring. George Schlink staat voor kwaliteit, vakmanschap en flexibiliteit. Ze leiden ook vakmensen op door middel van stages en klassikale scholing. Het werkgebied van George Schlink beslaat Geesteren (Gelderland) en een straal van 60 km. Ze zijn actief op het gebied van schilderwerken, renovaties en trainingen. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op de website van George Schlink.

Wil je weten wat George Schlink - Schilderwerken, Trainingen & Advies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van George Schlink - Schilderwerken, Trainingen & Advies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij George Schlink - Schilderwerken, Trainingen & Advies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je George Schlink - Schilderwerken, Trainingen & Advies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar George Schlink - Schilderwerken, Trainingen & Advies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. George Schlink – Schilderwerken, Trainingen & Advies

Bezoekers bekeken ook