Galaxy Nagels Nederland

Galaxy Nagels Nederland is een Nagelstudio gelegen aan Kastanjelaan 32 in Borculo.

Meer informatie over Galaxy Nagels Nederland in Borculo

Bij Galaxy Nagels, het bedrijf van Hester Drogulski-Reyneke, kunt u terecht voor mooie (kunst)nagels. Hester heeft al 27 jaar ervaring in het nagelvak en is oorspronkelijk schoonheidsspecialiste. Ze heeft veel competities meegedaan en is in 2001 zelfs Zuid-Afrikaans kampioen Nail Design geworden. In 2002 is ze naar Nederland verhuisd en heeft ze meteen een salon geopend in Borculo. Hester werkt uitsluitend met hoogwaardige producten van GALAXY, die veilig zijn in gebruik voor zowel de klant als de nagelstylist. Naast het verzorgen van uw handen en nagels, biedt de salon ook een eigen ingang op de begane grond. Galaxy Nagels Nederland is lid van het Nagelgilde en u kunt op de hoogte blijven via de Facebook-pagina.

Wil je weten wat Galaxy Nagels Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Galaxy Nagels Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Galaxy Nagels Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Galaxy Nagels Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Galaxy Nagels Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Galaxy Nagels Nederland

Bezoekers bekeken ook