Gabriël's Pizzeria

Gabriël's Pizzeria is een Pizzeria gelegen aan Grotestraat 17 in Eibergen.

Meer informatie over Gabriël's Pizzeria in Eibergen

Gabriël's Pizzeria in Eibergen is geopend volgens normale tijden en heeft speciale aanbiedingen op dinsdag en woensdag. Op dinsdag krijgt u 2 euro korting op uw schotel, behalve op nr. 60 Bambino schotel. Op woensdag zijn alle pizza's verkrijgbaar met 2 euro korting. De contactgegevens van de pizzeria zijn als volgt: telefoonnummer 0545-479966, adres Grotestraat 10, 7151 BA Eibergen. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met donderdag en op zondag van 15:00 tot 21:00 uur, en op vrijdag en zaterdag van 15:00 tot 00:00 uur.

Wil je weten wat Gabriël's Pizzeria verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gabriël's Pizzeria of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gabriël's Pizzeria? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gabriël's Pizzeria het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Gabriël's Pizzeria reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gabriël’s Pizzeria

Bezoekers bekeken ook