Frankie's Jungle Bistro

Frankie's Jungle Bistro is een Afrikaans restaurant gelegen aan Kerkplein 6 in Neede.

Meer informatie over Frankie's Jungle Bistro in Neede

Frankie's Jungle Bistro is een avontuurlijk familierestaurant met een Zuid-Afrikaans keukenthema. Het restaurant is gelegen op Kerkplein 6 in Neede, Nederland. Je kunt online de openingstijden bekijken en reserveren, of bellen naar 0545-295800. Het restaurant heeft vier delen: het oerwoud, het vogelpark, de strandhut en het tropische terras. Binnen zijn er drie zoutwateraquariums met onder andere Nemo en zijn vrienden, schildpadden, Afrikaanse reuzenslakken, kameleons en Madagaskar reuzengekko's. Daarnaast biedt het restaurant ook VR-avonturen aan. Het eten heeft een Zuid-Afrikaanse invloed met gerechten zoals boboti, biltong, potjie kos en melktert. Voor de grillliefhebbers wordt het vlees bereid op een green egg. Ook zijn er heerlijke kindergerechten en mogen kinderen op jungle-onderzoek uit. Het motto van het restaurant is "doe maar alsof je thuis bent, totdat iemand zegt: doe je dat thuis ook?". Reserveer nu een plekje en geniet zonder zorgen bij Frankie's Jungle Bistro.

Wil je weten wat Frankie's Jungle Bistro verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Frankie's Jungle Bistro of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Frankie's Jungle Bistro? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Frankie's Jungle Bistro het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Frankie's Jungle Bistro reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Frankie’s Jungle Bistro

Bezoekers bekeken ook