Forrest hotel - Restaurant de Tuinkamer

Forrest hotel - Restaurant de Tuinkamer is een Hotel gelegen aan Hengeloseweg 1 in Ruurlo.

Meer informatie over Forrest hotel - Restaurant de Tuinkamer in Ruurlo

Met pijn in hun hart hebben de eigenaren van Forrest hotel - restaurant de Tuinkamer besloten om te stoppen op hun geliefde locatie in de Achterhoek. Ze hebben het pand verkocht aan een nieuwe eigenaar die er een zorghotel van maakt. Vanaf 31 augustus 2022 kunnen gasten niet meer bij hen terecht. De eigenaren hopen hun gasten in de toekomst weer te mogen begroeten, maar wat ze zelf gaan doen is nog niet bekend. Gasten kunnen op de hoogte blijven door een mail te sturen naar fdt.hotel@gmail.com. Als alternatief wordt Karels hotel restaurant in Braamt aanbevolen, waar een jong stel een bijzondere keuken en kleinschalig hotel biedt.

Wil je weten wat Forrest hotel - Restaurant de Tuinkamer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Forrest hotel - Restaurant de Tuinkamer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Forrest hotel - Restaurant de Tuinkamer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Forrest hotel - Restaurant de Tuinkamer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Forrest hotel - Restaurant de Tuinkamer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Forrest hotel – Restaurant de Tuinkamer

Bezoekers bekeken ook