Fit en Fysio Neede

Fit en Fysio Neede is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Buizerdstraat 1b in Neede.

Meer informatie over Fit en Fysio Neede in Neede

Fit en Fysio in Berkelland biedt verschillende vormen van beweging en fysiotherapie aan om fit te worden en te blijven. Ze werken voortdurend aan de kwaliteit van hun behandelingen en hun fysiotherapeuten houden hun kennis en kunde up-to-date. Ze bieden ook speciale therapieën aan, zoals shockwave therapie voor chronische blessures en behandelingen voor specifieke aandoeningen zoals bekkenklachten, lymfoedeem, longaandoeningen en vaatlijden. Ze hebben ook programma's voor hartrevalidatie, COVID-19 herstel, bewegen en kanker, Parkinson en schouderklachten. Daarnaast bieden ze ook algemene fysiotherapie en kinderfysiotherapie aan. Bij Fit en Fysio Neede-Borculo beweeg je onder begeleiding van een vakkundige instructeur en de cliënten beoordelen hen gemiddeld hoog.

Wil je weten wat Fit en Fysio Neede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fit en Fysio Neede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fit en Fysio Neede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit en Fysio Neede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Fit en Fysio Neede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fit en Fysio Neede

Bezoekers bekeken ook