Fit en Fysio Borculo

Fit en Fysio Borculo is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Voorstad 4 in Borculo.

Meer informatie over Fit en Fysio Borculo in Borculo

Fit en Fysio Neede Borculo biedt verschillende vormen van beweging en fysiotherapie aan om fit te worden en te blijven. Ze werken continu aan de kwaliteit van hun behandelingen en hun fysiotherapeuten houden hun kennis en kunde up-to-date om de beste zorg te kunnen bieden. Ze bieden onder andere shockwave therapie aan voor chronische blessures en hebben specialisaties in algemene fysiotherapie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, oedeem-lymfetherapie, fysiotherapie bij longaandoeningen, vaatlijden, hartrevalidatie, COVID-19, oncologische fysiotherapie, Parkinson en schouderklachten. Ze bieden ook fysiotherapie aan voor osteoporose en gebruiken daarbij shockwave therapie. Bij Fit en Fysio ligt de nadruk op de juiste manier van werken aan het lichaam, spieren en uithoudingsvermogen, en je beweegt onder begeleiding van een vakkundige instructeur. De cliënten beoordelen de praktijk over het algemeen hoog.

Wil je weten wat Fit en Fysio Borculo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fit en Fysio Borculo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fit en Fysio Borculo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit en Fysio Borculo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Fit en Fysio Borculo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fit en Fysio Borculo

Bezoekers bekeken ook