Firma Gebr. Manuel

Firma Gebr. Manuel is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Parallelweg 21 in Neede.

Meer informatie over Firma Gebr. Manuel in Neede

Autoservice Gebr. Manuel is in 1981 opgericht door Henny & Willy Manuel en is gespecialiseerd in autotechniek, onderhoud en schadeherstel. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld in twee afdelingen, namelijk modern auto onderhoud en klassiek auto onderhoud, beide met de beste apparatuur. Als BOVAG autobedrijf kunnen ze ook fabrieksnieuwe auto's onderhouden zonder dat de fabrieksgarantie vervalt. Ze werken volgens de specificaties van de fabrikant en kunnen met meerdere diagnose systemen alle automerken servicen en onderhouden. Ze zijn ook een erkend APK keurstation voor lichte voertuigen. Voor reparaties, onderhoud en renovatie van klassieke auto's kunnen klanten ook bij hen terecht. Ze bieden professioneel nieuw te realiseren plaatwerk, vertinnen, lastechnieken, bewerkingen, vakkundig spuitwerk en motoren revisie. Daarnaast hebben ze ook scoop test apparatuur voor diagnose van storingen in hoogspanningsgedeelten van klassieke auto's. Het bedrijf is geopend op werkdagen en op zaterdag op afspraak.

Wil je weten wat Firma Gebr. Manuel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Firma Gebr. Manuel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Firma Gebr. Manuel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Firma Gebr. Manuel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Firma Gebr. Manuel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Firma Gebr. Manuel

Bezoekers bekeken ook