Feet & carE

Feet & carE is een Schoonheidssalon gelegen aan Nieuwstraat 27A in Eibergen.

Meer informatie over Feet & carE in Eibergen

Gebruik de knop hieronder om online een afspraak te maken bij Feet & carE, een praktijk voor medische pedicure in het centrum van Eibergen. Als gediplomeerd medisch pedicure is Ellen van Loosen-Hemink aangesloten bij de Ketenzorg en werkt ze samen met podotherapeuten, waardoor diabetische patiënten (deels) vergoeding kunnen krijgen voor de behandeling. Met haar brede kennis op het gebied van voeten kan ze u op vele gebieden van dienst zijn en door regelmatig cursussen te volgen blijft haar kennis up-to-date. Neem gerust contact op voor vragen of opmerkingen. Naast medische pedicure biedt Feet & carE ook wenkbrauwshaping aan om perfect gevormde wenkbrauwen te krijgen.

Wil je weten wat Feet & carE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Feet & carE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Feet & carE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Feet & carE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Feet & carE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Feet & carE

Bezoekers bekeken ook