Fa. Cornelese-Post

Fa. Cornelese-Post is een Fietsenwinkel gelegen aan Wilhelminastraat 21 in Neede.

Meer informatie over Fa. Cornelese-Post in Neede

Bij Cornelese Tweewielers hebben ze een breed assortiment aan fietsen voor dames, heren en kinderen. Ze hebben hybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen en kinderfietsen. Daarnaast verkopen ze ook accessoires voor fietsen. Ze hebben een werkplaats waar ze verschillende reparaties kunnen uitvoeren, zoals het plakken van een band of het vervangen van een binnen- of buitenband. Kleine reparaties worden meestal dezelfde dag nog gedaan. Ze zijn ook aangesloten bij het Nationale Fietsplan. Je kunt direct genieten van je nieuwe fiets, omdat alle nieuwe fietsen in de showroom al rijklaar zijn. Je hoeft dus niet te wachten. Je kunt langskomen in de winkel om het assortiment te bekijken en ze helpen je graag bij het maken van een keuze. Ze hopen dat je al fietsend de winkel uitrijdt. De bedrijfsgegevens zijn als volgt: Cornelese Tweewielers, Wilhelminastraat 21, 7161DB Neede, telefoon: 0545-291693, email: info@cornelese-tweewielers.nl.

Wil je weten wat Fa. Cornelese-Post verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fa. Cornelese-Post of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fa. Cornelese-Post? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fa. Cornelese-Post het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Fa. Cornelese-Post reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fa. Cornelese-Post

Bezoekers bekeken ook