Expert Neede

Expert Neede is een Elektronicawinkel gelegen aan Oudestraat 83 in Neede.

Meer informatie over Expert Neede in Neede

Ruim 30 jaar geleden begon Ard Eijsink als verkoper bij Expert Borculo en nam later de firma Hasstra over. Nu is hij al 20 jaar een bekend gezicht bij Expert Neede en helpt samen met zijn team klanten met de beste service en persoonlijk advies. Expert Neede is gespecialiseerd in witgoed, zoals wasmachines, koelkasten en vaatwassers, en biedt ook inbouwapparatuur en installatieservice aan. Daarnaast heeft de winkel een breed assortiment aan televisies, smartphones, laptops en tablets. Klanten kunnen in de winkel producten demonstreren en gebruikmaken van de bezorg-, installatie- en reparatieservice. Expert Neede is ook een officiële Smeg dealer en heeft een hoog klanttevredenheidspercentage van 8,8.

Wil je weten wat Expert Neede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Expert Neede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Expert Neede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Expert Neede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Expert Neede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Expert Neede

Bezoekers bekeken ook