Erve Brooks

Erve Brooks is een Pannenkoekrestaurant gelegen aan Broekhuisdijk 5 in Gelselaar.

Meer informatie over Erve Brooks in Gelselaar

Erve Brooks is een pannenkoekenboerderij in Gelselaar, Gelderland. Het is een ideale locatie voor zowel particuliere als zakelijke feesten. Naast het proeven van ambachtelijke pannenkoeken in het sfeervolle pannenkoekrestaurant, kunnen kinderen zich vermaken met activiteiten zoals varkentjes aaien en spelen in de binnen- en buitenspeeltuin. Arnold en Yvonne Marsman, de eigenaren van Erve Brooks, staan bekend om hun gastvrijheid en bieden een dagje plezier voor jong en oud. Er is ook een vernieuwd avonturenpad waarop men kan klimmen en klauteren. Erve Brooks is geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 19.30 uur en tijdens de herfstvakantie zijn ze alle dagen geopend. Reserveren is niet nodig voor groepen van minder dan 10 personen.

Wil je weten wat Erve Brooks verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Erve Brooks of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Erve Brooks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Erve Brooks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Erve Brooks reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Erve Brooks

Bezoekers bekeken ook