Ellen's winkel van nu

Ellen's winkel van nu is een Restaurant gelegen aan De Smidse 10 in Ruurlo.

Meer informatie over Ellen's winkel van nu in Ruurlo

Bij Ellen's winkel van nu kunt u terecht voor eerlijk en heerlijk vlees, van hamburger tot ossenhaas. Ze hebben ook grote hoeveelheden kip, zoals diverse gekruide reepjes en kippeling. De kip die zij verkopen is tante Door. Daarnaast bieden ze ook andere specialiteiten aan, zoals het Reurlse worstje, carpaccio, coppa en dagverse filet americain. U kunt de winkel vinden aan de Smidse 10 in Ruurlo. Voor contact kunt u bellen naar 0573 - 78 58 62 of een e-mail sturen naar info@ellenswinkelvannu.nl. De openingstijden zijn op dinsdag van 12:00 tot 19:00 en op woensdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 19:00. Ze zijn gesloten op zondag en maandag.

Wil je weten wat Ellen's winkel van nu verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ellen's winkel van nu of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ellen's winkel van nu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ellen's winkel van nu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Ellen's winkel van nu reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ellen’s winkel van nu

Bezoekers bekeken ook