Eetwinkel ‘t Huus

Eetwinkel ‘t Huus is een Cafetaria gelegen aan Kerkplein 30 in Ruurlo.

Meer informatie over Eetwinkel ‘t Huus in Ruurlo

Eetwinkel 't Huus is een eetwinkel gevestigd in Ruurlo, in de Gelderse Achterhoek. Ze bieden heerlijke gerechten, frites toppers, verse belegde broodjes, snacks en diverse soorten carpaccio's aan. Daarnaast kun je ook genieten van een goede kop koffie, een koel (soft)ijsje of een milkshake. Ze hebben ook een samenwerking met Run for KiKa Marathon, waarbij ze voor elke verkochte Eetwinkel Kinderbox €0,25 doneren aan het goede doel KiKa. De Eetwinkel kinderbox bestaat uit frietjes met saus naar keuze en een snack, compleet met een Capri-Sun en een cadeautje. Je kunt Eetwinkel 't Huus vinden op het Kerkplein 30 in Ruurlo.

Wil je weten wat Eetwinkel ‘t Huus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetwinkel ‘t Huus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetwinkel ‘t Huus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetwinkel ‘t Huus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Eetwinkel ‘t Huus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetwinkel ‘t Huus

Bezoekers bekeken ook