Eerste Gelselaarse Voetbal Vereniging

Eerste Gelselaarse Voetbal Vereniging is een Voetbalclub gelegen aan Driessenweg 27 in Gelselaar.

Meer informatie over Eerste Gelselaarse Voetbal Vereniging in Gelselaar

De Gelster Clinics en sportvereniging EGVV organiseren samen een Darttoernooi op 6 oktober 2023. Iedereen kan meedoen aan dit toernooi. Op 16 september 2023 vindt het 18e Gelsterse JdB-toernooi plaats, waar gestreden wordt om het kampioenschap van Gelster. Naast de eer is er ook een echte prijs te winnen. Leden van de Rabobank kunnen stemmen op EGVV voor Rabo ClubSupport. De opbrengst hiervan gaat naar de verduurzaming van het sportpark. Op 18 augustus 2023 staat er weer een JdB-avond gepland, waarbij gehoopt wordt op mooi zomerweer en veel deelnemers. Op 7 juli 2023 vond er ook al een JdB-avond plaats, waar helaas wat minder deelnemers waren.

Wil je weten wat Eerste Gelselaarse Voetbal Vereniging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eerste Gelselaarse Voetbal Vereniging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eerste Gelselaarse Voetbal Vereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eerste Gelselaarse Voetbal Vereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Eerste Gelselaarse Voetbal Vereniging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eerste Gelselaarse Voetbal Vereniging

Bezoekers bekeken ook