Eeks

Eeks is een Hobbywinkel gelegen aan Kluiversgang 8 in Eibergen.

Meer informatie over Eeks in Eibergen

Bij EEKS Shop kun je terecht voor het maken van sieraden, handwerk en knutselen. Ze hebben een breed assortiment aan materialen en benodigdheden. Er zijn nieuwe producten beschikbaar, zoals scratchsets en velvet kleurplaten. In de winkel is er een nog breder assortiment en kun je ook kleding vinden, voornamelijk met Indiase stijl. Daarnaast bieden ze kinderfeestjes aan en kun je workshops volgen. Bestellingen worden verzonden via PostNL en er zijn verschillende betaalmethoden beschikbaar. De openingstijden van de winkel zijn van maandag tot en met vrijdag en op zaterdag. Betalingen kunnen ook contant of met pin in de winkel worden gedaan. Er is meer informatie beschikbaar op de website.

Wil je weten wat Eeks verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eeks of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eeks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eeks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Eeks reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eeks

Bezoekers bekeken ook