Dute Beltrum

Dute Beltrum is een Bistro gelegen aan Meester Nelissenstraat 16 in Beltrum.

Meer informatie over Dute Beltrum in Beltrum

Bij Dute Beltrum kunt u terecht voor een hapje en drankje in de bistro, waar u kunt genieten van lunch, diner en een hapje en drankje. Daarnaast is er ook een cafetaria waar u een bestelling kunt plaatsen voor snacks of patat. Voor feesten en partijen is er een ruime zaal beschikbaar, inclusief cateringmogelijkheden. Ook bieden ze catering aan huis aan. In de omgeving van Beltrum zijn er diverse activiteiten en festivals, zoals de Survivalrun Beltrum en Festunique. Ook kunt u de prachtige Beltrumse Kerkepaden verkennen op de fiets. Verder is Beltrum bekend om de Klompenfabriek Nijhuis, waar klompen en souvenirs worden geproduceerd. Bij Dute Beltrum denken ze graag met u mee om uw wensen te realiseren en kunt u contact met hen opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Dute Beltrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dute Beltrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dute Beltrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dute Beltrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Dute Beltrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dute Beltrum

Bezoekers bekeken ook