Dorpskerk

Dorpskerk is een Kerk gelegen aan Kerkplein 1 in Ruurlo.

Meer informatie over Dorpskerk in Ruurlo

De prachtig verbouwde Dorpskerk in Ruurlo is een veelzijdige locatie die voor verschillende doeleinden en gelegenheden gebruikt kan worden. De werkgroep Dorpskerk organiseert regelmatig diverse activiteiten in de kerk. Daarnaast is de kerk uitgerust met uitstekende beeld- en geluidsapparatuur, waardoor de kerkdiensten live te volgen zijn of later teruggekeken kunnen worden via de website www.kerkdienstgemist.nl (Ruurlo-Barchem). Verder verschijnt elke twee weken de nieuwsbrief WegWijzer, die gratis te bekijken is of waarvoor je je kunt aanmelden voor een gratis abonnement.

Wil je weten wat Dorpskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorpskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorpskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorpskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Dorpskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorpskerk

Bezoekers bekeken ook