Diverz-IT

Diverz-IT is een IT-consultancy gelegen aan Panovenweg 13 in Rekken.

Meer informatie over Diverz-IT in Rekken

Diverz IT is een bedrijf dat gespecialiseerd is in IT-services en ondersteuning. Ze bieden hulp bij allerlei ICT-vragen, zoals support, onderhoud, installatie, backup en training. Ze werken samen met diverse partners uit de regio om een totaaloplossing te kunnen bieden op het gebied van automatisering. Diverz IT ontzorgt bedrijven door dagelijkse monitoring en proactieve bewaking van netwerken, begeleiding en advies bij IT-projecten en beveiliging van infrastructuur tegen ongewenste toegang. Daarnaast bieden ze ook hosting, domeinnaamregistratie, cloud computing en Office 365. Het bedrijf werkt flexibel en ad hoc, houdt zich aan deadlines en geeft directe remote support. Ze werken samen met merken als HP, Apple, Cisco, Sophos, Eset en Microsoft en leveren ook andere merken en hardware. Je kunt contact met hen opnemen voor een afspraak of een prijsopgave.

Wil je weten wat Diverz-IT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Diverz-IT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Diverz-IT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Diverz-IT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Diverz-IT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Diverz-IT

Bezoekers bekeken ook