Den Borg Recreatie

Den Borg Recreatie is een Kampeerterrein gelegen aan Oldenkotseweg 8 in Rekken.

Meer informatie over Den Borg Recreatie in Rekken

Camping Den Borg is een camping in de Gelderse Achterhoek, net buiten Rekken en slechts 1 kilometer van de Duitse grens. De camping is verdeeld in afgescheiden kampeervelden en biedt aparte terreinen voor toeristische en vaste kampeerders. Voor gasten die wat meer luxe willen, zijn er comfortplaatsen met eigen toilet en wasgelegenheid. De camping beschikt over goede sanitaire voorzieningen, een verwarmd zwembad met een 37 meter lange glijbaan, een speeltuin en diverse andere faciliteiten zoals een winkel, kantine, snackbar, midgetgolfbaan en sportveld. In het hoogseizoen is er een recreatieteam en worden er dagelijks activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De omgeving is ideaal voor fietstochten en wandelingen door de Achterhoek, Twente en Duitsland. Fietsen kunnen worden gehuurd op de camping en er is een groot bos- en natuurreservaat met diverse landschappen om van te genieten. Daarnaast zijn er verschillende ANWB-routes in de omgeving die ook met de auto verkend kunnen worden.

Wil je weten wat Den Borg Recreatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Den Borg Recreatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Den Borg Recreatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Den Borg Recreatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Den Borg Recreatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Den Borg Recreatie

Bezoekers bekeken ook