Deirdre Schokking

Deirdre Schokking is een Trainingscentrum gelegen aan Zijlandstraat 18 in Borculo.

Meer informatie over Deirdre Schokking in Borculo

Deirdre Schokking is een communicatietrainer die gespecialiseerd is in gastvrijheid. Ze gelooft in de kracht van tevreden en blije mensen en helpt bedrijven en instellingen om meer rendement te halen uit hun werk. Gastvrijheid heeft volgens haar alles te maken met het omgaan met mensen, zoals gasten, cliënten, patiënten, medewerkers en uzelf. Schokking benadrukt dat communicatie en persoonlijke ontwikkeling belangrijke onderdelen zijn van gastvrijheid. Ze heeft ervaring als huwelijksambtenaar, waardoor ze weet hoe ze verbinding kan maken met het bruidspaar en het publiek. Daarnaast is ze ook docent Frans en geeft ze taaltrainingen in het Frans.

Wil je weten wat Deirdre Schokking verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Deirdre Schokking of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Deirdre Schokking? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Deirdre Schokking het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Deirdre Schokking reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Deirdre Schokking

Bezoekers bekeken ook