Decorsign ICT & Internet B.V.

Decorsign ICT & Internet B.V. is een IT-consultancy gelegen aan De Vente 14 in Ruurlo.

Meer informatie over Decorsign ICT & Internet B.V. in Ruurlo

Decorsign ICT & Internet B.V. is een leverancier van hoogwaardige ICT-oplossingen voor het MKB. Ze bieden al meer dan 20 jaar systeembeheer, werkplekbeheer en ad-hoc ondersteuning op locatie. Het bedrijf neemt de optimalisatie van uw ICT omgeving serieus en ontzorgt uw omgeving. Ze leveren een complete ICT-service, inclusief beveiliging en cloud-oplossingen. Daarnaast bieden ze diensten zoals het implementeren en beheren van Microsoft 365, Veeam Backup en Ubiquiti WiFi. Het bedrijf werkt volgens een strategie waarbij voorkomen van problemen belangrijker is dan genezen. Ze oriënteren zich eerst op uw bedrijf en houden rekening met uw specifieke behoeften. Decorsign heeft 10 medewerkers en meer dan 1200 klanten. Ze hebben 19 jaar ervaring en bieden 24 uur per dag monitoring. Het team bestaat uit Huub Floris, Uilke Hooijkaas, Jorn Brummelman, Luuk van den Heuvel, Peter Wansink, een stagiair, Geert Cornelissen, Aad Beijk, Sander Ruumpol, Thomas Berendsen en Jari Hemink. Neem contact op met Decorsign voor meer informatie.

Wil je weten wat Decorsign ICT & Internet B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Decorsign ICT & Internet B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Decorsign ICT & Internet B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Decorsign ICT & Internet B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Decorsign ICT & Internet B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Decorsign ICT & Internet B.V.

Bezoekers bekeken ook