De Oude Mattheüs

De Oude Mattheüs is een Kerk gelegen aan Grotestraat 50 in Eibergen.

Meer informatie over De Oude Mattheüs in Eibergen

De Oude Mattheüs is het oudste gebouw in het culturele hart van Eibergen. Het is een rijksmonument en dient als een cultuurtempel waar mensen samenkomen voor concerten, exposities, theatervoorstellingen en kerkdiensten. Er is ook een stichting opgericht met als doel om het gebouw te behouden en het sociaal cultureel klimaat in het dorp te stimuleren. De Oude Mattheüs fungeert als een multiculturele ontmoetingsplek en biedt verschillende activiteiten aan. Op de website kan men meer informatie vinden over het gebouw, de activiteiten en de verhuurmogelijkheden. Er is ook een programma beschikbaar met aankomende evenementen, zoals het muziekspel Helse Liefde en de openstelling van De Oude Mattheüs voor bezinning. Kortom, De Oude Mattheüs is een belangrijk cultureel erfgoed in Eibergen waar erfgoed, kunst, muziek en cultuur samenkomen.

Wil je weten wat De Oude Mattheüs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Oude Mattheüs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Oude Mattheüs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Oude Mattheüs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar De Oude Mattheüs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Oude Mattheüs

Bezoekers bekeken ook