De Olde Mölle

De Olde Mölle is een Restaurant gelegen aan Diepenheimseweg 21 in Neede.

Meer informatie over De Olde Mölle in Neede

Café-restaurant "De Olde Mölle" is een bekende en geliefde plek in Neede en omgeving. Het familiebedrijf heeft al meer dan 75 jaar ervaring in de horeca en hecht veel waarde aan service en kwaliteit. Op de website vind je informatie over de verschillende takken van De Olde Mölle en een overzicht van activiteiten en verenigingen die er gehuisvest zijn. Daarnaast beschikt het restaurant over een prachtige zaal voor feesten en bijeenkomsten tot 300 personen. Het gastteam, bestaande uit Maurice, Lenie en Henk Bok, zorgt ervoor dat jouw feest een fantastische gebeurtenis wordt waar je nog lang met plezier aan terug zult denken. Voor vragen en opmerkingen kun je altijd terecht op de contactpagina van de website. De openingstijden van het café en de keuken variëren per dag, maar op zondag is het café geopend vanaf 10.00 uur en de keuken van 12.00 tot 20.00 uur. Op maandag is De Olde Mölle gesloten. Alle rechten voorbehouden aan De Olde Mölle in 2015.

Wil je weten wat De Olde Mölle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Olde Mölle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Olde Mölle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Olde Mölle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar De Olde Mölle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Olde Mölle

Bezoekers bekeken ook