De Naober

De Naober is een Restaurant gelegen aan Kerkplein 32 in Ruurlo.

Meer informatie over De Naober in Ruurlo

De Naober is een dinercafé in Ruurlo waar gastvrijheid centraal staat. Vroeger was de gastvrijheid op het platteland enorm groot en kon iedereen aanschuiven voor het eten. Dit gold ook voor rondreizende mensen zoals kooplui en scharenslijpers. Tegenwoordig is gastvrijheid nog steeds belangrijk en De Naober hoopt dat iedereen zich welkom voelt en met plezier aan een van hun tafels zal aanschuiven. Naast eten kun je bij De Naober ook terecht voor een potje biljart of darten. Als je meer informatie wilt, kun je kijken bij hun contactgegevens. Ze moedigen mensen aan om hun feedback te geven, zowel positief als negatief.

Wil je weten wat De Naober verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Naober of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Naober? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Naober het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar De Naober reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Naober

Bezoekers bekeken ook