De Lindeboom

De Lindeboom is een Restaurant gelegen aan Hagen 28 in Eibergen.

Meer informatie over De Lindeboom in Eibergen

Brasserie De Lindeboom in Eibergen is een populaire ontmoetingsplek voor jong en oud. Je kunt er terecht voor een kopje koffie, een heerlijke lunch of een sfeervol diner. Reserveren wordt aanbevolen om te kunnen genieten van de gastvrijheid. Het restaurant is gesloten op maandag en donderdag, maar op de andere dagen zijn ze geopend van 12.00 tot 21.00 uur, met uitzondering van vrijdag en zaterdag, dan sluiten ze om 22.00 uur. Op zondag sluit het restaurant om 21.00 uur. De lunchkaart is beschikbaar van 12.00 tot 15.30 uur, daarna kun je kiezen van de bites kaart tot 17.00 uur en vanaf 17.00 uur is er a la carte. De keuken sluit een uur eerder dan het restaurant, dus op dinsdag, woensdag en zondag sluit de keuken om 20.00 uur en op vrijdag en zaterdag om 21.00 uur. Volg Brasserie De Lindeboom op social media om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat De Lindeboom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Lindeboom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Lindeboom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Lindeboom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar De Lindeboom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Lindeboom

Bezoekers bekeken ook