De Levenskunstenaar

De Levenskunstenaar is een Trainingscentrum gelegen aan Uitslagdijk 2 in Neede.

Meer informatie over De Levenskunstenaar in Neede

Wil jij lichter leven en zijn wie je echt bent? Keuzes maken die bij jou passen en jouw wijsheid en kracht ervaren? Dan kan ik je helpen! Als levenskunstenaar help ik jou om te zijn wie je in essentie bent en de juiste keuzes te maken. Met mijn invoelend vermogen en kennis vanuit Human Design lees ik als het ware jouw kaart en kompas. Ik leer je hoe je vanuit jouw ware zelf keuzes kunt maken en zo jouw mooiste leven kunt creëren. Het is mogelijk om geluk, vrijheid, liefde en plezier te ervaren. Ben je nieuwsgierig of geïnteresseerd in mijn aanbod? Neem dan gerust contact met mij op. Daarnaast bied ik ook een gratis meditatie aan die je kan helpen en kun je je aanmelden voor mijn inspiratiemail. Bij mij kun je jouw levenskunst (her)ontdekken en leren wie je echt bent, zodat je jouw pure zelf kunt zijn en gelukkig kunt zijn. Je kunt contact met mij opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat De Levenskunstenaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Levenskunstenaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Levenskunstenaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Levenskunstenaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar De Levenskunstenaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Levenskunstenaar

Bezoekers bekeken ook