De Basisschoolwebwinkel

De Basisschoolwebwinkel is een Trainingscentrum gelegen aan Huiskesdijk 2 in Geesteren.

Meer informatie over De Basisschoolwebwinkel in Geesteren

Hoe leuk is het voor een school om een eigen webshop te hebben, en hoe trots zijn de leerlingen als zij die zelf hebben gemaakt? Bij De Schoolwebwinkel komen alle aspecten aan bod, van programmeren en reclame maken tot het produceren van producten en geld verdienen. Deze leermethode biedt volledig lesmateriaal en een echte webshop die beheerd wordt door leerlingen in een webshopteam. De Schoolwebwinkel laat zien hoe economie in de praktijk werkt en biedt een praktijkgerichte manier van lesgeven en leren. Het belangrijkste leereffect is talentontwikkeling, waarbij leerlingen ontdekken waar ze goed in zijn en anderen kunnen helpen. Het webshopteam kan verschillende functies verdelen, waardoor er ook een beroepsoriëntatie plaatsvindt. Leerlingen leren over ondernemerschap, mediawijsheid en programmeren. Naast het verdienen van geld kunnen ze ook een deel van de winst aan een goed doel schenken. In 13 lessen zetten de leerlingen een echte webwinkel op voor hun school, waarbij ze zowel theoretische als praktische opdrachten krijgen. Les 14 is gericht op het daadwerkelijk runnen van de webshop in de praktijk.

Wil je weten wat De Basisschoolwebwinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Basisschoolwebwinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Basisschoolwebwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Basisschoolwebwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar De Basisschoolwebwinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Basisschoolwebwinkel

Bezoekers bekeken ook