CW Kiteboarding

CW Kiteboarding is een Watersport gelegen aan Beukenlaan 42A in Eibergen.

Meer informatie over CW Kiteboarding in Eibergen

CW Kiteboarding is een kitesurfschool in Eibergen en Friesland met kitesurflessen en powerkitelessen. Eigenaresse Christie Wopereis biedt persoonlijke begeleiding en je krijgt altijd je eigen instructeur en het nieuwste materiaal. Je kunt kiezen voor privélessen, duolessen of een 3-daagse cursus. Daarnaast kun je ook powerkiten, waarbij je leert vliegeren en de krachten van de wind ervaart. Friesland is de beste provincie om te leren kitesurfen, met vlak water op het IJsselmeer en veilige lescondities. Bij CW Kiteboarding kun je terecht als complete beginner of als je al enige ervaring hebt. Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met Christie.

Wil je weten wat CW Kiteboarding verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CW Kiteboarding of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CW Kiteboarding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CW Kiteboarding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar CW Kiteboarding reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CW Kiteboarding

Bezoekers bekeken ook