Club The Chariot

Club The Chariot is een Sportclub gelegen aan Nijverheidsstraat 4 in Eibergen.

Meer informatie over Club The Chariot in Eibergen

Bij Club The Chariot in Eibergen vind je sinds 1989 het meest complete aanbod aan fitnessmogelijkheden. Het team van hooggekwalificeerde instructeurs staat klaar om je te helpen jouw doelen te behalen. De instructeurs zijn allemaal gecertificeerd en erkend en bieden begeleiding op het gebied van voeding en beweging. De klantvriendelijkheid en sfeer worden met een dikke 8 beoordeeld door de leden. Bij The Chariot kun je terecht voor verschillende groepslessen, zoals een 30-minuten durende workout die groepsfitness en personal training combineert, 55+ lessen gericht op cardio en specifieke behoeften van de groep, ClubJoy Yoga voor een sterk en flexibel lichaam, een rugklachtenles, BODYBALANCE™ met oefeningen uit yoga, tai chi en pilates, een buikspierles, CROSS-CiRCUiT voor kracht en uithoudingsvermogen, Crossboxing voor stellen, en de meest gevarieerde groepsles van ClubJoy. Daarnaast is er ook Indoorwalking, een ideale groepswork-out op individueel niveau. Je kunt Club The Chariot vinden op Nijverheidsstraat 4 in Eibergen.

Wil je weten wat Club The Chariot verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Club The Chariot of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Club The Chariot? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Club The Chariot het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Club The Chariot reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Club The Chariot

Bezoekers bekeken ook