Cleopatra Ruurlo

Cleopatra Ruurlo is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 21 in Ruurlo.

Meer informatie over Cleopatra Ruurlo in Ruurlo

Cleopatra Ruurlo biedt verschillende acties aan voor afhalen. Zo is er een complete schotel met 500 gram spareribs, gefrituurde aardappeltjes, garnituur en sauzen voor slechts €14,00. Daarnaast zijn alle pizza's op woensdag, inclusief de Calzone, verkrijgbaar voor slechts €9,00. Het restaurant blijft open voor afhalen en bezorgen ondanks de strenge lockdown in Nederland. Het adres van Cleopatra Ruurlo is Dorpsstraat 21 - 7261 AV Ruurlo en ze zijn telefonisch bereikbaar via 0573 452 099 of per e-mail via info@cleopatraruurlo.nl. De openingstijden zijn dinsdag t/m donderdag van 16.00 tot 22.00 uur, vrijdag en zaterdag van 15.00 tot 22.00 uur, en zondag van 15.00 tot 22.00 uur.

Wil je weten wat Cleopatra Ruurlo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cleopatra Ruurlo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cleopatra Ruurlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cleopatra Ruurlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Cleopatra Ruurlo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cleopatra Ruurlo

Bezoekers bekeken ook