Citro-Classique BV

Citro-Classique BV is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Bosberg 8 in Borculo.

Meer informatie over Citro-Classique BV in Borculo

Citro-Classique is een bedrijf dat gespecialiseerd is in alles wat te maken heeft met de Citroën ID/DS. Ze bieden een totaalaanbod aan diensten, zoals APK, bekleding en totaalrestauratie op maat. Met bijna 60 jaar ervaring en grote magazijnen vol auto's en onderdelen is Citro-Classique in staat om aan alle behoeften van Citroën-liefhebbers te voldoen. Ze leveren bekleding in verschillende uitvoeringen en hebben een grote hoeveelheid onderdelen beschikbaar. Daarnaast bieden ze preventief onderhoud en kunnen ze complete Citroën oldtimers restaureren. Ook hebben ze altijd een actueel aanbod van Citroën ID en DS occasions. Voor de liefhebbers organiseren ze in 2024 een speciaal evenement genaamd Citro-Classica, met activiteiten voor kinderen en verschillende markten. De openingstijden van het bedrijf zijn op dinsdag en woensdag van 08:00 tot 17:00 uur en van 19:00 tot 22:00 uur, op maandag, donderdag en vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 12:00 uur. Ze zijn gesloten op zondag. Het bedrijf is gevestigd in Borculo en het contactpersoon is Richard Langelaar.

Wil je weten wat Citro-Classique BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Citro-Classique BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Citro-Classique BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Citro-Classique BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Citro-Classique BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Citro-Classique BV

Bezoekers bekeken ook