Chris's Computer Solutions

Chris's Computer Solutions is een Computerreparatie gelegen aan Beukenlaan 22 in Borculo.

Meer informatie over Chris's Computer Solutions in Borculo

CCS is een jong en dynamisch bedrijf dat computerhulp biedt aan zowel bedrijven als particulieren. Ze kunnen helpen bij problemen met de computer, programma's, netwerk of internetverbinding. CCS komt naar uw huis of kantoor om deze problemen op te lossen. Daarnaast verkopen ze ook nieuwe computers en randapparatuur en geven ze advies hierover. Ze kunnen zelfs een computer op maat voor u samenstellen en deze volledig geïnstalleerd en gebruiksklaar bij u thuis of op kantoor afleveren. CCS is ook een officiële dealer en is te vinden op Facebook. U kunt contact met hen opnemen via telefoon, fax of e-mail. Het bedrijf is eigendom van Chris Howitt en is gevestigd op de Beukenlaan 22 in Borculo.

Wil je weten wat Chris's Computer Solutions verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chris's Computer Solutions of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chris's Computer Solutions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chris's Computer Solutions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Chris's Computer Solutions reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chris’s Computer Solutions

Bezoekers bekeken ook