Chinees Specialiteiten Restaurant Lotus

Chinees Specialiteiten Restaurant Lotus is een Chinees restaurant gelegen aan Dorpsstraat 19 in Ruurlo.

Meer informatie over Chinees Specialiteiten Restaurant Lotus in Ruurlo

Het Chinese specialiteitenrestaurant Lotus is op zoek naar personeel dat beschikbaar is in de weekenden van 17.00 tot 19.30 uur. Als je interesse hebt, kun je binnen vragen naar meer informatie of bellen naar 0573-453608. Het restaurant is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 16.00 tot 21.00 uur. Op woensdag is het gesloten. Op zaterdag en zondag is het restaurant geopend van 11.30 tot 21.00 uur, evenals op feestdagen.

Wil je weten wat Chinees Specialiteiten Restaurant Lotus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees Specialiteiten Restaurant Lotus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees Specialiteiten Restaurant Lotus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees Specialiteiten Restaurant Lotus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Chinees Specialiteiten Restaurant Lotus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees Specialiteiten Restaurant Lotus

Bezoekers bekeken ook