Chi Center

Chi Center is een Sportschool gelegen aan Eibergseweg 20 in Neede.

Meer informatie over Chi Center in Neede

Het Chi Center in Neede biedt een breed scala aan activiteiten, zoals Tai Chi Chuan, meditatie, Qigong, dans en cursussen. Arnold Hoekstra en Natasja Hoekstra geven samen Tai Chi lessen en Arnold verzorgt ook massages en acupunctuur behandelingen in zijn praktijk. De Tai Chi en Qigong lessen worden zowel binnen als buiten gegeven, afhankelijk van het weer. Daarnaast zijn er ook online lessen beschikbaar in het najaar. Vanaf maandag 4 september 2023 starten ze weer met de lessen. Voor meer informatie over de lestijden kun je op hun website kijken. Het Chi Center heeft ook een Facebookpagina die nog in ontwikkeling is. Neem contact met hen op voor meer informatie.

Wil je weten wat Chi Center verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chi Center of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chi Center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chi Center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Chi Center reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chi Center

Bezoekers bekeken ook