Camping "Veldzicht"

Camping "Veldzicht" is een Kampeerterrein gelegen aan Veldweg 1 in Haarlo.

Meer informatie over Camping "Veldzicht" in Haarlo

Camping Veldzicht is een verrassende camping gelegen in de prachtige natuur van de Achterhoek. Het is een ideale plek voor wandelingen, fietstochten en andere buitenactiviteiten. De camping heeft ruime kampeerplaatsen en verschillende velden, waaronder een veld met speelweide voor kinderen. Er zijn ook verschillende dieren aanwezig, zoals zwijntjes, kippen, paarden en schapen. Vanaf juli 2023 is er ook een safaritent beschikbaar voor verhuur. De camping heeft een visvijver en jeu de boules baan, en grenst aan het Geldersch Landschap, wat ideaal is voor wandel- en fietstochten. Er is een groot toiletgebouw met verschillende voorzieningen, en op bestelling worden er elke ochtend verse broodjes gebakken. Voor kinderen is er volop vermaak, zoals een speelweide, skelters en boerderijdieren. De camping heeft ook een visvijver, maar deze is niet geschikt om in te zwemmen. Honden kunnen op 300 meter afstand van de camping in het water zwemmen.

Wil je weten wat Camping "Veldzicht" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping "Veldzicht" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping "Veldzicht"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping "Veldzicht" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Camping "Veldzicht" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping “Veldzicht”

Bezoekers bekeken ook